Bibliotheek Edegem

Blijf op de hoogte van alle bibnieuwtjes!

Op 25 mei 2018 gaat een nieuwe Europese privacywet van start, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming, of GDPR in het Engels). 

Je hoorde er vast al over in het nieuws of je merkte dat je plots heel wat e-mails over privacy krijgt. Wat doet de bib met jouw gegevens en hoe kan je ook na 25 mei nog op de hoogte blijven van al wat de bib doet en organiseert?

  • Het mailadres dat je ons bezorgt bij inschrijving of bij het hernieuwen van je abonnement, gebruiken we enkel voor herinneringen, rappels, reservatieberichten of berichten van praktisch nut (bijvoorbeeld bij de wijziging van het reglement of de openingsuren).  
  • Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes of de activiteiten van de bib? Dat kan via 'Bibnieuwtjes', het maandelijkse e-zine van de bib: 

- Ontvang je Bibnieuwjes al in je mailbox? Dan hoef je niets te doen, je blijft onze nieuwsbrief gewoon verder ontvangen. 

- Schrijf je je graag in voor Bibnieuwtjes? Registreer je dan op de website van Edegem (rechts bovenaan: Nieuw? Schrijf je in), maak een profiel aan en abonneer je op de nieuwsbrief van de bib.

- Ben je al geregistreerd? Duid dan in je profiel onder 'Nieuwbrieven beheren' aan dat je je wil abonneren op de nieuwsbrief van de bib en klik onderaan op 'Pas aan'. 

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws