Computercursussen in de bib: najaar 2017

gepost op: 1 juni 2017

=> Wat bieden we aan?

1. Eerste stappen Windows 10:  je raakt vertrouwd met computerjargon, de muis en het toetsenbord. Geen voorkennis nodig. Heb je zelf geen laptop met Windows 10, kan je een van de bib gebruiken.

2. Internet en e-mail Windows 10:  je leert surfen op het internet en je eerste mail versturen. Deze vervolgcursus is bedoeld voor wie de cursus ‘eerste stappen’ heeft afgerond. Heb je zelf geen laptop met Windows 10, kan je een van de bib gebruiken.

3. Tablet voor beginners: in één dag leer je werken met je tablet. Enige computerkennis en vertrouwdheid met je tablet is nodig. Breng je eigen tablet mee.

=> Wanneer?

1. Eerste stappen Windows 10: zes dinsdagen van 19 september tot en met 24 oktober. Je hebt de keuze tussen een reeks in de voormiddag (9.30-12 uur) en een reeks in de namiddag (13.30 – 16 uur).
2. Internet en e-mail windows 10: deze reeks van zes lessen start aansluitend op dinsdag 7 november en loopt tot en met 12 december. Ook hier heb je de keuze tussen les in de voormiddag of namiddag.

Bij voldoende interesse zijn er zes gratis oefenmomenten op donderdagvoormiddag (10-12 uur)

3. Tablet voor beginners:

- iPad

vrijdag 13 oktober

- Android

vrijdag 10 november

vrijdag 8 december

Telkens van 9.30 tot 16 uur (met een pauze van 12 tot 13.30 uur)

=> Waar? Bibliotheek (Hovestraat 55)

Prijs?

=> Computercursussen:

20 euro per reeks van zes lessen (inclusief cursusmap en oefenmomenten) en 5 euro lidgeld voor niet-leden van de bib.

=> Tabletcursus:

7 euro (inclusief cursusmap) en 5 euro lidgeld voor niet-leden van de bib

Inschrijven?

Inschrijven kan enkel op maandag 11 september vanaf 10 uur in de bibliotheek. Inschrijven of reserveren vóór 11 september is niet mogelijk. Als je inschrijft voor een tabletcursus, breng dan je tablet mee naar de inschrijvingen. .

Als er nog plaatsen vrij zijn kan je nadien nog inschrijven tijdens de openingsuren

voordat ze op de site verschijnen.