Computercursussen in de bib: voorjaar 2017

gepost op: 16 december 2016

=> Wat bieden we aan?

1. In de cursus Eerste stappen Windows 10 raak je vertrouwd met computerjargon, de muis en het toetsenbord. Geen voorkennis nodig. Breng je eigen laptop met Windows versie 10 mee.

2. In de cursus Internet en e-mail Windows 10 surf je op het internet en leer je je eerste mail versturen. Deze vervolgcursus is bedoeld voor wie de cursus ‘eerste stappen’ heeft afgerond. Breng je eigen laptop met Windows versie 10 mee.

3. De Tabletcursus (iPad) voor beginners leert je in één dag werken met je tablet. Enige computerkennis en vertrouwdheid met je tablet is nodig. Breng je eigen tablet mee.

=> Wanneer?

1. Eerste stappen Windows 10: zes dinsdagen van 31 januari tot en met 14 maart. Je hebt de keuze tussen een reeks in de voormiddag (9.30-12 uur) en een reeks in de namiddag (13.30 – 16 uur).
2. Internet en e-mail windows 10: deze reeks van zes lessen start aansluitend op dinsdag 28 maart en loopt tot en met 16 mei. Ook hier heb je de keuze tussen les in de voormiddag of namiddag.

Bij voldoende interesse zijn er zes gratis inoefenmomenten op donderdagvoormiddag.

3. Tablet (iPad) voor beginners:

vrijdag 10 februari (volzet)

vrijdag 12 mei

Telkens van 9.30 tot 16 uur (met een pauze van 12 tot 13.30 uur)

=> Waar? Bibliotheek (Hovestraat 55)

Prijs?

=> Computercursussen:

20 euro voor een reeks van zes lessen (inclusief cursusmap en inoefenmomenten) en 5 euro lidgeld voor niet-leden van de bib.

=> Tabletcursus:

7 euro (inclusief cursusmap) en 5 euro lidgeld voor niet-leden van de bib

Inschrijven?

Inschrijven doe je best op het speciale inschrijfmoment op maandag 16 januari vanaf 10 uur in de bib. Inschrijven of reserveren voor die datum is niet mogelijk. Als er nog plaatsen vrij zijn kan je nadien nog inschrijven tijdens de openingsuren

Als je inschrijft voor een tabletcursus, breng dan je tablet mee naar de inschrijvingen.

voordat ze op de site verschijnen.