Digitale week / Workshop foto’s op je pc (volzet)

Foto's importeren van je fototoestel, smartphone of tablet naar je computer, hoe doe je dat precies?

En waar moet je ze allemaal plaatsen? En kan je ze dan nog snel terugvinden? Zijn daar apps voor? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze workshop. Je hebt voor deze cursus een basiskennis computer nodig.

Breng je fototoestel, smartphone of tablet en eventueel je laptop met windows 10 mee naar de cursus. Heb je zelf geen laptop met Windows 10, kan je een van de bib gebruiken.

Wanneer? Donderdag 26 oktober 2017 - 10-12.30 uur

Waar? Bibliotheek, Hovestraat 55

Prijs? 5 euro. Inschrijven via www.edegem.be/tickets of aan de balie van de bibliotheek.

Wees er snel bij, deze workshop is beperkt tot 10 deelnemers!

Meer weten? Bibliotheek, 03 289 23 50 of bibliotheek@edegem.be

voordat ze op de site verschijnen.

Cultuur bij je buur 2017

Vier donderdagavonden. Vier huiskamers. Vier voorstellingen. Vier onderwerpen. Dat zijn de ingrediënten van het concept waarvoor cultuur en bibliotheek ook dit najaar weer de krachten bundelen: Cultuur bij je buur. Lees verder