In de kijker: daisy-boeken voor jongeren. Gaat het lezen niet zo vlot? Probeer eens een daisy-boek!

Dat kan, maar ook als gewoon lezen niet gemakkelijk gaat, kan je toch best - zoals al je vrienden en vriendinnen - gewoon heerlijk genieten van een boek!

Want de éne leest met zijn ogen, de andere met zijn oren. Maar vast staat: iederéén kan lezen!

Daarom heeft de bib - in samenwerking met Luisterpunt - een wisselcollectie daisy-boeken voor jongeren.

Wil je graag meer weten over onze daisy-boeken en daisy-spelers? Je vindt al heel veel info op onze website. Maar we geven je graag ook alle uitleg aan de balie. Kom gerust eens langs tijdens de openingsuren van de bib!

voordat ze op de site verschijnen.

Cultuur bij je buur 2017

Vier donderdagavonden. Vier huiskamers. Vier voorstellingen. Vier onderwerpen. Dat zijn de ingrediënten van het concept waarvoor cultuur en bibliotheek ook dit najaar weer de krachten bundelen: Cultuur bij je buur. Lees verder