SamenLezen voor iedereen die Nederlands als tweede taal heeft

Op woensdag 18 april starten we met een samenleesgroep voor iedereen die Nederlands als tweede taal heeft.

Wat?

In een klein groepje samen een verhaal lezen en erover praten. Je hoeft zelf niets op voorhand te lezen. Uiteraard hoort er een tasje koffie of thee bij om het gezellig te maken.

Voor wie?

Iedereen die Nederlands als tweede taal heeft. Is je Nederlands niet perfect? Dat is zeker geen probleem. Iedereen die al een beetje Nederlands begrijpt is welkom.

Waar?

In de bibliotheek, Hovestraat 55 – Edegem. De inkom van de bib vind je om de hoek, in de Lentelei. De bib is niet open, bel gewoon aan en wij laten je binnen.

Wanneer?

Elke woensdagvoormiddag van 18 april tot 30 mei. Je bent welkom vanaf 10 uur, we starten om 10.30 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Meer weten?

Lees je graag mee? Of wil je meer weten?
Bel of mail ons of kom gewoon even langs. Onze contactgegevens vind je hier

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.