Bibliotheek Edegem

Verhaalkabaal ‘Op de boerderij…’: leuke voorleesmomenten op zaterdag

In februari en maart kan je vijf weken lang komen luisteren naar verhalen over koeien, varkens en andere boerderijdieren. We sluiten telkens af met een knutselwerkje.

Elke zaterdag zijn er twee voorleesgroepen, eentje om 10.15 uur en eentje om 11.30 uur. Laat bij je inschrijving  weten voor welke groep je wilt  inschrijven. Inschrijven doe je voor vijf opeenvolgende zaterdagen.  

Wanneer?

Zaterdag 24 februari, 3, 10, 17 en 24 maart (feesteditie op boerderij Bella en Rosita) van 10.15-11.15 uur of van 11.30-12.30 uur.

Waar?

In de bib (Hovestraat 55). De laatste zaterdag (24 maart) trekken we naar de boerderij van Bella en Rosita voor een feestelijke afsluiter. Deelnemen aan de feesteditie kan enkel wanneer je ingeschreven bent voor de ganse reeks.

Inschrijven?

Wil jij mee komen luisteren?  Schrijf je dan uiterlijk zaterdag 10 februari in via het e-loket op edegem.be of aan de balie van de bib. Inschrijven doe je voor de hele reeks. Laat bij je inschrijving  weten voor welke groep je wilt  inschrijven.

De voorleesuurtjes zijn gratis. 

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Gedichtendag 2018: poëzie in Fort 5

Wat als de muren konden spreken? Die vraag stelden de bib en cultuurdienst de voorbije jaren aan jonge en iets minder jonge Edegemse dichters. Hun antwoorden in dichtvorm kon je lezen op verschillende plekken in Edegem. Lees verder
Meer nieuws