Voorleesweek : Welkom in de Far West!

Wat staat er op het programma?

• Zondag 19 november fluiten de muzikanten van het Edegem Harmonie Orkest de voorleesweek op gang met een muzikaal indianenverhaal. Kristine Marteleur vertelt het verhaal, het Edegems Harmonie Orkest zorgt voor de muziek. Laat je met het ganse gezin meevoeren in de wereld van indianen en muziek.

Voor wie? Voor jong en oud
Waar? Hangar 27, Parklaan 161
Wanneer? Zondag 19 november 15 uur
Inschrijven? Kaarten voor dit concert (5 euro) zijn verkrijgbaar bij het Edegems Harmonie Orkest (info@eho.be), bij de bibliotheek of bij de Gezinsbond Edegem.

Meer weten? voorlezen.be, de website van het Edegems Harmonie Orkest of volg de bib op Facebook

• Zaterdag 25 november voel je je een echte cowboy in de Far West! Tom Schoonooghe leest voor uit De Cowboyter, het boek dat hij samen met Dimitri Leue maakte. Terwijl hij tekent op de tablet vertelt Tom dit knotsgekke verhaal over een kabouter die een cowboy wil zijn. Achteraf kan je op de foto als een echte cowboy of indiaan, maak je je eigen sheriff-ster of geniet je van een hapje of drankje in onze saloon.

Voor wie? Voor kinderen vanaf vijf jaar

Waar? Huis van het Kind (polyvalente zaal), Drie Eikenstraat 16
Wanneer? Zaterdag 25 november 10-12 uur

Inschrijven? De activiteit is gratis maar de plaatsen zijn beperkt. Graag inschrijven dus via het digitaal loket op edegem.be

voordat ze op de site verschijnen.

Cultuur bij je buur 2017

Vier donderdagavonden. Vier huiskamers. Vier voorstellingen. Vier onderwerpen. Dat zijn de ingrediënten van het concept waarvoor cultuur en bibliotheek ook dit najaar weer de krachten bundelen: Cultuur bij je buur. Lees verder