Bibliotheek Edegem

Kinder- en jeugdjury (KJV)

KJV (Kinder- en jeugdjury Vlaanderen) is een boekenjury van kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar. In de bib van Edegem kan je deelnemen wanneer je tussen 8 en 12 jaar bent.

Als lid van de KJV lees je van september tot maart acht nieuwe boeken. In die periode kom je vijf keer samen met je leesgroep en je begeleider samen om een uurtje te praten of te knutselen rond boeken. Aan het einde van het leesjaar stem je voor je favoriete boek en kom je te weten wie de winnende auteurs en illustratoren zijn.

Wil jij ook graag meelezen met de KJV? Dan kan je misschien bij een volgende start in september aansluiten bij het groepje van jouw leeftijd. 

Meer info over de Kinder- en jeugdjury Vlaanderen vind je op www.kjv.be

Iedereen die wil, kan meedoen met de KJV.

Neem je graag deel aan de Kinder- en jeugdjury, maar kan je niet gemakkelijk zelf een boek lezen omdat je bijvoorbeeld dyslexie hebt of slechtziend bent?

De bib heeft de boeken die je moet lezen in luistervorm én een daisy-speler waarop je ze kan beluisteren. Zo luister jij naar de boeken die de anderen lezen, en kan je achteraf gewoon deelnemen aan de besprekingen

Ben je tussen 4 en 7 jaar en gek op verhalen?

Dan is Verhaalkabaal iets voor jou: leuke voorleesuurtjes op zaterdagvoormiddag. Hou onze website in de gaten voor een volgende start in november of februari. 

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws