Lijstjes maken via ‘Mijn Bibliotheek’

Persoonlijke favorieten, ‘nog-te-lezen’-lijstjes, je eigen ‘bucket list’ van dvd’s, aanraders voor vrienden, ... Via 'Mijn Bibliotheek'  kan je je eigen lijstjes samenstellen in de catalogus en beheren. Achteraf kan je ook aanduiden welk boek je goed vond of welke film minder in de smaak viel.

Hoe ga je te werk?

• Zoek de titel op in onze catalogus.
  • Klik op 'Voeg toe aan selectie'
  • In de gele balk die nu bovenaan verschenen is klik je op 'Opslaan op nieuwe lijst'
  • Log in op "Mijn Bibliotheek"
  • Geef je lijst een naam
  • Je kan elke titel een score geven, of een status ‘te lezen’ of ‘gelezen'. Je kan ook op elk moment vanuit je lijst zien of een werk op dat moment beschikbaar is in de bib.
  • Je kan het lijstje delen met je vrienden (vb. via Facebook) of downloaden als pdf.
  • Een overzicht van de lijstjes die je aangelegd hebt vind je in 'Mijn Bibliotheek' terug onder 'Mijn Lijsten'.

Nog geen account op 'Mijn Bibliotheek'? Alle info hierover vind je hier

Een gedetailleerd handleiding vind je op de website van Cultuurconnect