Ontdek en ontleen het aanbod van de bioklas via de bib

Wil je meer weten over de vogels in je tuin of andere dingen uit de natuur? In de bib en de bioklas vind je massa’s informatie over dieren, planten en het milieu.

* zoek je boek in de bioklas

Raadpleeg de online catalogus van de bioklas of kom eens een kijkje nemen in de bioklas zelf. Dat kan elke eerste woensdag van de maand van 14 tot 16 uur of op afspraak. Deze snuisternamiddagen zijn het ideale moment om je voor te bereiden op bijvoorbeeld een spreekbeurt of een les over dieren, planten of het milieu. Je kan de boeken dan meteen ook uitlenen.

* reserveren & lenen

Reserveer je boek rechstreeks bij de bioklas per e-mail. Vermeld de schrijver en de titel. Het gereserveerde boek kan je in de bioklas ophalen op afspraak of elke eerste woensdag van de maand van 14 tot 16 uur. Materialen die je uitleent in de bioklas, breng je ook daar terug binnen. Je kan boeken uitlenen als je lid bent van de bibliotheek. Ben je nog geen lid, kom dan eerst even langs in de bibliotheek.

* de bib

Uiteraard blijft ook de bib heel wat informatie aanbieden over de natuur. Surf naar onze catalogus om te kijken wat we hebben over jouw onderwerp. Deze materialen kan je enkel reserveren en uitlenen via de bib.

* meer weten?

Bibliotheek, Hovestraat 55, tel. 02 289 23 50 of e-mail: bibliotheek@edegem.be