[AFGELAST] Verhaalkabaal in de zon: zomerse voorleesuurtjes op zaterdag

Door de verstrengde Corona-maatregelen in (de randgemeenten van) de Provincie Antwerpen zetten we 'Verhaalkabaal in de zon' stop. We hopen dat jullie genoten hebben van de verhalen in juli en dat we volgende zomer zonder zorgen weer kunnen voorlezen!

Het is zomervakantie en dan gaat Verhaalkabaal op reis. Elke zaterdagvoormiddag in juli en augustus trakteren onze voorlezers je op een spannend, mooi of grappig verhaal in het amfitheater van ‘t Meihof. Op zaterdag 11 juli & 15 augustus is er geen Verhaalkabaal. Op 29 augustus sluiten we de zomer feestelijk af met een speciale voorstelling van kip van Troje.

De zomerse voorleesuurtjes zijn een initiatief van bibliotheek Edegem i.s.m. i.s.m. Pegode & Bar Bos.

Kom je naar de voorleesverhaaltjes, respecteer dan de afstands- en hygiëneregels ivm Corona en volg de aanwijzingen van onze voorlezers.