Met dit formulier kan je een aanvraag indienen voor een e-reader en e-boeken. 

Neem eerst alle info door op onze website voor je dit formulier invult. Check hier of er momenteel een e-reader beschikbaar is. 
 

Vraag een e-reader en e-boeken aan:

Gegevens aanvrager: 

Je lenersnummer staat op je lenerspasje onder de barcode. Gebruik je je eID als lenerspas, dan is je rijksregisternummer je lenersnummer.

Kies je boeken: 

Geef hieronder de titel(s) + auteur(s) van de e-boeken die je wil lenen. Je moet minstens één e-boek op je e-reader zetten.Een overzicht van het aanbod vind je in onze catalogus. Je kan enkel boeken kiezen die niet uitgeleend zijn.
 

E-boek 1: 

E-boek 2: 

E-boek 3: 

E-boek 4: 

E-boek 5: 

Opgelet! 

Als een e-boek uitgeleend is, is het niet beschikbaar. De aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst; het is dus mogelijk dat een e-boek in de catalogus beschikbaar staat op het moment van je aanvraag, maar uitgeleend is op het ogenblik dat je aanvraag behandeld wordt. 
Daarom kan je, als je dat wil, twee reservetitels opgeven.
 

Reserve e-boek 1: 

Reserve e-boek 2: 

Reglement

Door een aanvraag voor een e-reader in te dienen, verklaar je je automatisch akkoord met het reglement. Hou er zeker rekening mee dat je de e-reader inlevert aan de balie, tijdens de openingsuren van de bib, nooit via de inleverbus.
Edegem gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wij vragen deze gegevens op om jouw aanvraag te kunnen uitvoeren. We bewaren ze niet langer dan nodig. Je kan meer lezen over jouw privacy in onze privacyverklaring op www.edegem.be/privacy