Antwoord

Meld je aan met je 'Mijn Bibliotheek' profiel. Nog geen profiel? Lees hier hoe je een profiel aanmaakt.

Zoek in de catalogus de titels die je op je lijstje wil zetten.

Wil je een boek of een ander item op een persoonlijk lijstje bewaren, klik dan onder de cover op de 'zet op lijst' knop. Je kan een nieuwe lijst maken of een item aan een bestaande lijst toevoegen.

Een overzicht van je lijsten vind je terug door rechts bovenaan bij je gebruikersnaam in het menu de optie lijsten te kiezen.

Je kan op elk moment items uit je lijst schrappen (wanneer je ze gelezen hebt bijvoorbeeld) of toevoegen (wanneer je nieuwe leestips krijgt bijvoorbeeld).

Je kan een lijstje ook downloaden als pdf of csv als je het op je eigen pc wilt bewaren.

Wil je in de bib je lijstje op je smartphone raadplegen, log dan in op 'Mijn Bibliotheek' en roep je lijstje op.