Op zoek naar een boek dat echt bij jou past? Meld je aan bij Mijn Leestipper en ontvang leestips op maat!

MijnLeestipper_banner_url_3

 

Wat is Mijn Leestipper?

Mijn Leestipper geeft leners gepersonaliseerde leestips uit de collectie van de bib. De selectie gebeurt op basis van je leesvoorkeuren en je leenhistoriek. Zo wil de bib jou nog beter adviseren en inspireren.

Voor wie is Mijn Leestipper? Welke leestips krijg ik?

We richten ons tot volwassenen. Je krijgt leestips van Nederlandstalige fictieboeken voor volwassenen.

Wanneer en hoe krijg ik leestips?

Elke maand krijg je nieuwe, gepersonaliseerde leestips op Mijn Leestipper. Je kan er ook voor kiezen de leestips per mail te ontvangen. 

Hoe werkt het?

Je surft naar Mijn Leestipper en logt in met je Mijn Bibliotheek-gegevens. Via een korte vragenlijst geef je op welke onderwerpen je interesseren, wat je belangrijk vindt in een boek, welke (recente en oudere) boeken je goed vond,... De dienst genereert onmiddellijk een leeslijst voor jou, op basis van je leesvoorkeuren, je leenhistoriek en de collectie van de bib. Hoe meer je gebruikt maakt van de bib, hoe gerichter de suggesties. Mijn Leestipper bevat bovendien maandelijks twee thema's om je verder te inspireren naar nieuwe ontdekkingen in onze collectie. 

Je kan maar leestips ontvangen op basis van de collectie en je leenhistoriek van één bib. Ben je dus lid van meerdere bibliotheken, kies dan de bib waar je de meeste volwassen fictieboeken leent als basis voor Mijn Leestipper.

Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan op Mijn Bibliotheek.