Een e-boek lezen in het zonnetje?

Zit je graag in het zonnetje te lezen? Blijf je op een zachte zomeravond graag ’s avonds verder lezen in de tuin of op je terras terwijl het al donker wordt? 

 

E-boeken_strand

Leen dan een e-reader met e-boeken in de bib. Een e-reader is ideaal om in de zon te zitten lezen of heeft een lichtje om ’s avonds urenlang te blijven lezen… En hij geeft je de mogelijkheid om verschillende boeken mee te nemen in een handig zakformaat.

Ook als je gewoon eens wil ervaren wat het is om in je luie zetel een digitaal boek te lezen, kan je gerust een e-reader van de bib uitproberen voor je er een aankoopt.  

Alle info en details vind je hier

ps: heb je zelf een e-reader, dan kan je via een aantal Bibkwintet bibliotheken gratis e-boeken lenen via het platform cloudLibrary. Alle info op de website van de bib van AartselaarHove, Kontich & Lint

 

Lees je toch liever een papieren boek dat niet teveel plaats inneemt?

Dwarsligger_zomer

Kom dan eens kijken naar onze dwarsliggers, een compleet boek in een handzaam formaat  (8*12cm): net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Gemakkelijk altijd en overal te lezen, ideaal dus voor onderweg, op vakantie of in bed.