Fundels: Ontdek leesplezier op een andere manier!

Herfstvakantie! Ideaal voor een lange herfstwandeling. En daarna samen languit genieten van boek in de zetel. Met de digitale prentenboeken van Fundels kan je samen met de kids verhalen ontdekken waar je maar wil - altijd en overal Bovendien krijg je er tijdens de schoolvakanties een extraatje bij (twee extra ontleningen per vakantieweek).

Fundels_herfst 2020

Wat zijn Fundels?

Fundels zijn prentenboeken om te lezen, maar ook spelletjes gebaseerd op de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!

Hoeveel Fundels kan je lenen?

Per account kan je gratis zeven prentenboeken lenen, vier weken lang. Zo hebben je kinderen altijd iets om spelenderwijs te lezen. Tijdens de schoolvakanties krijg je twee extra ontleningen per vakantieweek, die geldig blijven zolang de vakantie duurt. In de zomervakantie kan je maximum 12 extra Fundels-boekjes ontlenen.

Benieuwd? Ontdek hier alles over de fundels!