Leeskriebels met de digitale kinderboeken van de bib!

Geeft de lente jouw kids ook leeskriebels? Lees, speel en leer samen met je kind met de digitale kinderboeken van Fundels.

Fundels_lente 2021

Schermpjestijd wordt Fundelstijd, met de tablet in de bakfiets, in de zetel of in het park. Fundels lezen kan altijd en overal!

Wat zijn Fundels?

Fundels zijn prentenboeken om te lezen, maar ook spelletjes gebaseerd op de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!

Benieuwd? Ontdek hier alles over de fundels!

PS: een extra lange paasvakantie betekent dit jaar ook 10 extra fundels! Van 29 maart tot en met 18 april lees je gratis 10 extra Fundels boekjes met je Mijn Bibliotheek-profiel.