Leesplezier bij winterweer met fundels digitale kinderboekjes!

We proberen zoveel mogelijk buiten te spelen, wandelen, ... Maar als het buiten regent of je wil toch eens een momentje binnen spelen, dan zijn er de digitale prentenboeken van Fundels...

Fundels_winter 2020

Ideaal om even tot rust te komen na een frisse winterwandeling, om je kind educatief bezig te houden op een koude dag of om de schermpjestijd op een educatieve en ontspannende manier in te vullen. Samen Fundels lezen, da's samen genieten met de tablet.

Wat zijn Fundels?

Je vindt er prentenboeken om te lezen, maar ook spelletjes gebaseerd op de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!

Benieuwd? Ontdek hier alles over de fundels!

!! Ontdek deze kerstvakantie ook het gloednieuwe fundelboekje 'Mol viert kerst'.

Missing media-item.