Met fundels geniet je van digitale prentenboeken waar je maar wil

Zomer... dat is lekker languit genieten van boek in het zonnetje. Met de digitale prentenboeken van Fundels kan je samen met de kids verhalen ontdekken waar je maar wil. Bovendien kan je tijdens de zalig lange zomervakantie extra fundels downloaden.

Fundels_zomer 2021

Schermpjestijd wordt Fundelstijd, met de tablet in de tuin, in de zetel of in de auto. Fundels lezen kan altijd en overal!

Wat zijn Fundels?

Fundels zijn prentenboeken om te lezen, maar ook spelletjes gebaseerd op de inhoud van de boekjes. De boekjes hebben educatieve waarde en worden veel gebruikt in het kleuter- en lager onderwijs. Fundels lezen op de tablet is de ideale activiteit tijdens schermpjestijd, alleen of met een (groot)ouder erbij. Laat je kind even tot rust komen na het buiten spelen of wandelen, of onderweg in de auto, trein of bakfiets. Fundels lezen kan altijd en overal!

Hoe lees je Fundels?

De Fundels digitale kinderboeken kan je eenvoudig downloaden door aan te melden op de app met je Mijn Bibliotheekprofiel. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er snel een aan. Veel leesplezier!

Hoeveel Fundels kan je lenen?

Per account kan je gratis zeven prentenboeken lenen, vier weken lang. Zo hebben je kinderen altijd iets om spelenderwijs te lezen. Tijdens de schoolvakanties krijg je twee extra ontleningen per vakantieweek, die geldig blijven zolang de vakantie duurt. In de zomervakantie kan je maximum 12 extra Fundels-boekjes ontlenen.

Benieuwd? Ontdek hier alles over de fundels!