Sluiting bib van woensdag 6 oktober t.e.m. maandag 18 oktober

Wij sluiten enkele dagen om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware.

De bibliotheken van Boechout, Edegem, Hove, Lint en Mortsel sluiten vanaf woensdag 6 oktober even de deuren om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware. Het heeft heel wat voeten in de aarde om alle gegevens uit de oude software over te zetten naar de nieuwe. Bovendien moeten wij het nieuwe systeem nog een beetje in de vingers krijgen.

Op dinsdag 19 oktober ben je opnieuw welkom in de bib en kunnen wij jou nóg beter van dienst
zijn. Tot binnenkort!

Goed om weten i.v.m. de sluitingsperiode:
• Vanaf 8 september krijg je automatisch een dubbele leentermijn voor je uitgeleende materialen. Zo overbrug je gemakkelijk de sluitingsperiode.
• Je kan geen boeken inleveren via de inleverbus. We vragen om je materialen thuis te houden en pas in te leveren vanaf 19 oktober.
• Er worden geen boetes aangerekend.
• Mijn Bibliotheek is niet beschikbaar. Online verlengen of reserveren is niet mogelijk.
• Bibliotheek Kontich blijft wel open volgens de normale spelregels.

Goed om weten vanaf de heropening:
• Volwassenen lenen vanaf 19 oktober met de elektronische identiteitskaart (eID). Heb je nog een oud lenerspasje? Dat kan je voorlopig ook nog gebruiken.
• Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen lenen met de KidsID of hun lenerspasje.
• Breng bij je eerste bibliotheekbezoek zeker je eID of KidsID mee en meld je aan bij de balie. Wij checken even of de gegevens in de nieuwe bibliotheeksoftware kloppen.

Vanaf maandag 20 september tot na de heropening zal ons aanbod nieuwe materialen en tijdschriften beperkt zijn omwille van de overschakeling naar de nieuwe software. Bedankt voor je begrip.

Nog een vraag of opmerking? We helpen je graag verder aan de balie.